top of page

EN KARRIERE I AION BYGG 

AION BYGG AS er en voksende bedrift som stadig er på utkikk etter dyktige og motiverte personer med fokus på å levere kvalitet. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe på mange spennende prosjekter i et firma som stadig utvikler seg. Vi tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling, en variert arbeidsdag, konkurransedyktig lønn og gode arbeidsvilkår.

Vi utfører et bredt spekter av tjenester både innenfor og utenfor Oslo-området. Som en del av vårt arbeid utfører vi glassarbeid, systemhimlinger, vindus- og dørinstallasjon, tømrerarbeid, terrassebygging, og dekorative snekkerarbeid, blant annet. Vi har også spesialisert oss på å innføre Lean-prinsipper i bedriften vår, og vi fokuserer på å være effektive og bærekraftige i alt vi gjør.

 

Vi er opptatt av å kunne tilby våre ansatte fordeler og sikre at de kan ha et godt og langt arbeidsforhold i bedriften. Derfor tilbyr vi våre ansatte reduserte medlemskap på SATS treningssenter, slik at de kan opprettholde en sunn og aktiv livsstil. Vi mener at dette er en viktig del av å opprettholde motiverte og engasjerte ansatte, og at det vil bidra til å øke trivselen og produktiviteten på jobb.

Vi ser etter personer som ønsker å utvikle seg og vokse med oss som bedrift, og som har et ønske om å levere tjenester av høy kvalitet til våre kunder. Vi verdsetter våre ansatte og er forpliktet til å skape et arbeidsmiljø som er utfordrende, givende og støttende.Vi ser alltid etter talentfulle og engasjerte personer som ønsker å bli med i vår voksende bedrift og hjelpe oss med å oppnå våre mål. Fyll ut kontaktskjemaet vårt under eller ta kontakt på career@aionbygg.no om du er interessert i å bli en del av laget!
 

Aion Bygg AS som tilbyr SATS treningsmedlemskap til redusert pris.

ÅPNE STILLINGER

SØK HER!

Høres det interessant ut å jobbe med oss? Send inn dine detaljer i skjemaet så tar vi snart kontakt med deg!
 

Om du ønsker å sende oss en åpen søknad eller har andre henvendelser angående karriere i Aion Bygg ta kontakt på career@aionbygg.no.

Tusen takk, du hører fra oss!

bottom of page